KEDVES KOLLÉGÁK - ÉRDEKLŐDŐK!

 

 A BRDSZ ELNÖKSÉGE OKTÓBER 26 -TÓL A JÁRVÁNYHELYZETRE TEKINTETTEL ELRENDELTE A KÖZPONTI IRODA MUNKAVÁLLALÓI  RÉSZÉRE A HOME OFFICE- ban TÖRTÉNŐ MUNKA VÉGZÉST.

MINDENKI ELÉRHETŐ AZ ISMERT TELEFONSZÁMOKON VAGY A brdsz@brdsz.hu email címen.

Kedves Kollégák!
A Belügyminisztériumban működő szakszervezetek érdekképviseleti munkájuk segítése, valamint annak érdekében, hogy az egyeztetések során képviselni tudják a munkavállalók érdekeit kérik, hogy ide kattintva töltsétek ki az elégedettségi felmérést
 A felmérést kitölteni április 14-én éjféltől, április 30-án 24.00 óráig lehet.
Segítségeteket előre is köszönjük.
 
dr. Bárdos Judit elnök, BRDSZ             Powell Pál elnök, BÉT Munkavállalói oldal

 

Tisztelt Tagok!

Tisztelt Tagok!

A személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény (Szja. tv.) 27. § (1) bekezdés a) pontja alapján a befizetett szakszervezeti tagdíj összegével a nem önálló tevékenységből (munkavégzéssel járó jogviszonyból) származó bevétel adóalapja csökkenthető.

Az adóelőleg alapját tehát a munkaviszonyból származó bevétel és a munkáltató által levont szakszervezeti tagdíj különbözete képezi.

Tagjaink jó részének a munkáltató nem vonja le béréből a tagdíjat, ennek okán pedig – ha el is készíti – az összeg nem fog szerepelni a bevallásban.

A munkáltatónak a befizetett tagdíj összegéről adatot kell szolgáltatni és a munkavállaló részére átadott összesített igazoláson fel kell tüntetnie az adóévben szakszervezeti tagdíjcímén befizetett összeget.

Így természetesen a BRDSZ is elkészítette a 2020. évi igazolásokat, melyek az előző évhez hasonlóan letölthetők a BRDSZ honlapjáról.

A letöltéshez, illetve a beazonosításhoz a saját adószámot kell megadni, majd a "nem vagyok robot" megerősítésével az igazolás letölthető.
Amennyiben az adószám alapján nem tudja a rendszer azonosítani, kérem forduljanak bizalommal a BRDSZ pénzügyi csoportjához, akik minden
segítséget megadnak.

Makay Ernőné Tel. 06/70 334-95-35
Lázár Istvánné Tel. 06/70 387-14-07

Tisztelt Tagok!

A személyi jövedelemadóról szóló törvény alapján a befizetett szakszervezeti tagdíj összegével a nem önálló tevékenységből származó bevétel adóalapja csökkenthető.

Bővebben...

A kormányzati létszámgazdálkodás új rendjének megvalósításával összefüggő létszámcsökkentési intézkedés alapján, az újbóli munkába lépés elősegítése érdekében az alábbi szolgáltatási csomag került kialakításra.

Bővebben

 

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

Az Ér­tel­mi­sé­gi Szak­szer­ve­ze­ti Tö­mö­rü­lés és a Du­ra Stú­dió Kft. meg­hir­de­ti a Du­ra Lász­ló dip­lo­ma­mun­ka pá­lyá­zat 2019-et.